Загубата на тегло е значително постижение, но последиците като отпусната кожа могат

...
Загубата на тегло е значително постижение, но последиците като отпусната кожа могат
Коментари Харесай

7 начина да стегнем отпуснатата кожа след отслабване

Загубата на тегло е доста достижение, само че последствията като отпусната кожа могат да бъдат обезсърчаващи. За благополучие, не е належащо да прибягвате до интервенция, с цел да стегнете леко отпуснатата кожа.

Независимо дали неотдавна сте достигнали мечтаното тегло или сега сте на път да отслабнете, дано проучим най-ефективните способи за справяне с отпуснатата кожа след умерена загуба на тегло.

Кои са аргументите за разпределяне на кожата след намаляване?

Разбирането на аргументите за отпусната кожа след загуба на тегло е от решаващо значение за намирането на верните решения. Факторите, които усилват риска от сходен тип на кожата след загуба на тегло, включват:

♦ Прекалено бързо намаляване – еластичните нишки на кожата стартират да отслабват.

♦ Напреднала възраст – загубата на колаген води до изтъняване и разпределяне на кожата.

♦ Генетика – може да повлияе на еластичността на кожата, което води до по-отпусната кожа при някои хора.

Кои са най-хубавите процедури против отпусната кожа?

♦ ТермиСмуут: Това неинвазивно лекуване употребява радиочестота, с цел да подтиква производството на колаген, насърчавайки стягането и изглаждането на кожата на лицето и шията.

♦ Ресоник: Използвайки силата на ултразвуковата сила, Ресоник прониква надълбоко в кожата, предизвиквайки регенерация на колаген за усъвършенствана разтегливост и понижен целулит.
 Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER Edna предлага Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER
♦ ТермиРФ: Използвайки радиочестотна сила, ТермиРФ стяга кожата посредством стимулиране на производството на колаген и еластин, осигурявайки дълготрайни резултати.

♦ КуулТон: Фокусираната електромагнитна технология в КуулТон тонизира и укрепва мускулите, като способства за усъвършенствана сбитост и формулировка на кожата.

♦ Ултерапи: Ултерапи използва ултразвукова сила за покачване и стягане на кожата посредством стимулиране на производството на колаген и еластин на надълбоко равнище.

♦ Софуейв: Това авангардно лекуване доставя ултразвукови талази към кожата, ориентирани към голям брой пластове за поощряване на ремоделирането на колагена и стягането на кожата.

♦ Термаж: Радиочестотната технология в Термаж загрява най-дълбоките пластове на кожата, подтиква производството на колаген и води до стегната и по-гладка кожа.

Промените в метода на живот играят основна роля за възстановяване на еластичността на кожата, като допълват процедурите в кабинета. Вижте в галерията ни кои са най-хубавите промени в метода на живот, които може да извършите, в случай че имате отпусната кожа след намаляване: 
 6 навика, към които би трябвало да се придържате, с цел да нямате отпусната кожа след намаляване  6 навика, към които би трябвало да се придържате, с цел да нямате отпусната кожа след намаляване  6 навика, към които би трябвало да се придържате, с цел да нямате отпусната кожа след намаляване  6 навика, към които би трябвало да се придържате, с цел да нямате отпусната кожа след намаляване
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР